X. PhD konferencia

2020. NOVEMBER 3. Hírek Kari hírek

A jelenlegi járványhelyzetre való tekintettel a hagyományos módon tervezett, de járványügyi okból elmaradt Táplálkozástudományi kutatások X. PhD konferenciát ez évben videokonferencia formájában kívánjuk megrendezni, melyhez Microsoft Teams platformot fogunk használni.


A rendezvényen fiatal kutatók olyan tudományos eredményeit szeretnénk bemutatni, amelyek a táplálkozástudomány és népegészségügy, valamint az élelmiszertudomány és élelmiszertechnológia, továbbá az élelmiszermarketing és a vendéglátás területéhez kapcsolódva innovatív fejlesztések alapját képezhetik. A konferencia célja azoknak a kutatási eredményeknek a megvitatása, amelyek a tudomány és ipari hasznosítás szempontjából is érdeklődést válthatnak ki. Az elhangzó előadások értékelésének munkájában a Társaság szakmailag kiemelkedő munkásságú tagjai kaptak felkérést.

A rendezvényre bejelentett előadások anyagából készült összefoglalókat ISBN számmal ellátott elektronikus formában megjelentetjük. Az előadások tervezett időtartama 15 perc.

Az elhangzott előadások közül a legjobbak díjazásban részesülnek.

A konferencián való részvétel ingyenes.

 

Magyar Táplálkozástudományi Társaság honlapja:  www.mttt.hu/phd2020

Időpont: 2020. november 5.

Helyszín: Microsoft TEAMS Platform – Online

 

A konferenciához ide kattintva tud csatlakozni!

A program ide kattintva érhető el.