Új Neptun hallgatói web bevezetése

2024. AUGUSZTUS 2. Hírek Kari hírek

Kedves Hallgató!

 

A Neptun tanulmányi rendszer hallgatói felülete a nyár folyamán megújul.

A https://neptun.pte.hu/hu/neptun oldalon elérhetőek az új felület felhasználói segédletei, az oldal tetején pedig a korábbihoz hasonló hallgatói és oktatói webes bejelentkezési link.

Az új felületre való bejelentkezési jogosultságot a Karok eltérően szabályozzák, különböző kezdőidőpontok meghatározásával. Amennyiben kari Tanulmányi Osztály/Hivatala még nem tájékoztatta arról, hogy jogosult az új hallgatói webre belépni, csak a „régi” hallgatói webre tud bejelentkezni.

Amennyiben “Intézményi beállítások alapján nincs jogosultság a belépéshez!” hibaüzenetet kap az új felületen való bejelentkezési kísérletkor, válassza a régi hallgatói web linkjét.

Fontos, hogy a felületi bejelentkezési gombokhoz terheléselosztó link társul, így nem javasoljuk a Neptun bejelentkező felületek közvetlen linkként való mentését a könyvjelzőben.

Amennyiben az új hallgatói web vagy a https://neptun.pte.hu/hu/neptun oldal működésével kapcsolatban problémát tapasztal, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Oktatásszervezési Iroda munkatársaival a neptun@pte.hu email címen.