TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI KUTATÁSOK X. PhD konferencia

2020. FEBRUÁR 6. Hírek Kari hírek

A MAGYAR TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI TÁRSASÁG és a BUDAPESTI GAZDASÁGI EGYETEM KERESKEDELMI, VENDÉGLÁTÓIPARI ÉS IDEGENFORGALMI KAR közös rendezésében tartandó "TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI KUTATÁSOK" című X. PhD konferencia

 

A rendezvény időpontja:
2020. március 18.

 

Helyszín:
Budapesti Gazdasági Egyetem, Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
1054 Budapest, Alkotmány u. 9-11., 104. terem.


A "Táplálkozástudományi kutatások" X. PhD konferenciasorozat tízedik alkalommal kerül megrendezésre.

 

A rendezvényen fiatal kutatók olyan tudományos eredményeit szeretnénk bemutatni, amelyek a táplálkozástudomány valamint az élelmiszertudomány és élelmiszertechnológia, továbbá az élelmiszermarketing és a vendéglátás területéhez kapcsolódva innovatív fejlesztések alapját képezhetik. A konferencia célja azoknak a kutatási eredményeknek a megvitatása, amelyek a tudomány és ipari hasznosítás szempontjából is érdeklődést válthatnak ki. A szekciók értékelésének munkájában a Társaság szakmailag kiemelkedő munkásságú tagjai kaptak felkérést.

 

A konferencián olyan fiatal kutatók jelentkezését várjuk, akik jelenleg PhD hallgatók, illetve max. 2 év telt el a sikeres védést követően. A rendezvényre bejelentett előadások anyagából készült összefoglalókat ISBN számmal ellátott elektronikus formában megjelentetjük.

 

A konferencián bemutatott előadások közül legjobb előadások díjazásban részesülnek. Az előadások tervezett időtartama 15 perc.

 

A konferencián való részvétel ingyenes.

 

A Ph.D. konferencia honlapja és minden szükséges információ az alábbi linken érhető el:
http://www.mttt.hu/info.aspx?sp=24&web_id=