Magyar Cochrane Továbbképző kurzus - „Bizonyítékokon alapuló döntéshozatal: Eredmények és kihívások a gyermekgyógyászatban” - KAPOSVÁR 2022. november 25-26.

2022. NOVEMBER 8. Hírek Kari hírek

Tisztelt Doktorandusz!

 

A PTE KK Magyar Cochrane Tagozat 2022. november 25-26-ra továbbképző kurzust hirdet orvosok, gyógyszerészek, egészségügyi szakemberek számára „Bizonyítékokon alapuló döntéshozatal: Eredmények és kihívások a gyermekgyógyászatban” címmel. A képzés Kaposváron, a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórházban valósul meg.

Részletes program letöltése pdf-ben

 

 

MEGHÍVÓ A MAGYAR COCHRANE TAGOZAT TOVÁBBKÉPZŐ KURZUSÁRA

Tisztelettel meghívjuk az érdeklődőket következő továbbképző kurzusunkra, melyet Kaposváron, a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórházban szervezünk „Bizonyítékokon alapuló döntéshozatal: eredmények és kihívások a gyermekgyógyászatban címmel 2022. november 25-26-án.

A Cochrane és ezzel együtt Tagozatunk legfőbb törekvése, hogy az egészségügyi döntések minden egyes beteg esetében a legjobb, legmagasabb szintű információkon alapuljanak. Ennek a célnak a megvalósulását az orvostudomány különböző területein lefolytatott kutatások eredményeinek szisztematikus összegzésével, valamint minél szélesebb körben való elfogulatlan ismertetésével kívánjuk támogatni. Ennek a tevékenységnek képezik részét továbbképző kurzusaink.

A korábbi évhez hasonlóan, az idén is szeretnénk a magyar orvosképző helyek mellett, orvosi szakmai körökön túl a gyógyszerész szakma képviselőit is a lehető legszélesebb körben bevonni.

A képzés az OFTEX és GYOFTEX rendszerében akkreditált kurzusként fut.

OFTEX: PTE ÁOK/2022.II/00183 kódszámon érhető el

GYOFTEX: PTE GYTK/2022.II/00019 kódszámon érhető el

 

A kurzus pontértéke:

- Aneszteziológus, belgyógyász, csecsemő- és gyermekorvos, gyermekpszichiáter, gyermeksebész, kardiológus, tüdőgyógyász szakorvosok és kórházi klinikai szakgyógyszerészek számára 18 szakma szerinti tanfolyamon megszerzett pont.

- Más szakvizsgával rendelkező szakorvosok számára 18 szabadon választható tanfolyami pont.

 

A kurzuson való részvétel díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött. A kurzus programja és jelentkezési lapja Tagozatunk weboldalán elérhető: https://hungary.cochrane.org/hu. A kitöltött jelentkezési lapokat a cochrane@pte.hu e-mail címre várjuk. A kurzus PhD hallgatók számára is nyitott.

Meghívó letöltése pdf-ben