Magyar Cochrane Tagozat továbbképző kurzusok

2020. SZEPTEMBER 21. Hírek Kari hírek

Tisztelettel meghívjuk az érdeklődőket következő továbbképző kurzusunkra, amelyet a járványügyi helyzetre való tekintettel távoktatási formában szervezünk "Orvosok és gyógyszerészek együttműködése a bizonyítékokon alapuló egészségügyi ellátásban 2020-ban" címmel 2020. november 27-28-án.


A Cochrane és ezzel együtt Tagozatunk legfőbb törekvése, hogy az egészségügyi döntések minden egyes beteg esetében a legjobb, legmagasabb szintű információkon alapuljanak. Ennek a célnak a megvalósulását az orvostudomány különböző területein lefolytatott kutatások eredményeinek szisztematikus összegzésével, valamint minél szélesebb körben való elfogulatlan ismertetésével kívánjuk támogatni. Ennek a tevékenységnek képezik részét továbbképző kurzusaink.

 

Idén szeretnénk a magyar orvosképző helyek mellett, orvosi szakmai körökön túl a gyógyszerész szakma képviselőit is a lehető legszélesebb körben bevonni.

 

A képzés az OFTEX és GYOFTEX rendszerében akkreditált kurzusként fut.

OFTEX: PTE ÁOK/2020.II/00228 kódszámon érhető el

GYOFTEX: PTE ÁOK/2020.II/00022 kódszámon érhető el

 

A kurzus pontértéke:

  • Csecsemő- és gyermekorvos szakorvosok, háziorvos szakorvosok, tüdőgyógyász szakorvosok és kórházi klinikai szakgyógyszerészek számára 22 szakma szerinti tanfolyamon megszerzett pont.
  • Más szakvizsgával rendelkező szakorvosok számára 22 szabadon választható tanfolyami pont.

 

A kurzuson való részvétel díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött. A kurzus programja és jelentkezési lapja Tagozatunk weboldalán elérhető: https://hungary.cochrane.org/hu.

A kitöltött jelentkezési lapokat a cochrane@pte.hu e-mail címre várjuk. A kurzus PhD hallgatók számára is nyitott.