FÉLÉVI beszámoló megküldés

2019. MÁJUS 13. Hírek Kari hírek

Tisztelt Doktorandusz!

Ezúton szeretném felhívni a figyelmét, hogy amennyiben a 2018/2019. tanév II. félévében aktív volt a státusza, a félévben végzett munkájáról a beszámolót, illetve az akkreditációs követelménynek és PTE Rektori Utasításnak megfelelően, publikációit az MTMT adatbázisba (www.mtmt.hu) feltölteni, és az alapján publikációs listáját részünkre legkésőbb 2019. május 31-ig a doktoriiskola@etk.pte.hu címre megküldeni szíveskedjék.


Kérjük a beszámolót témavezető részére eljuttatni és az ő jóváhagyását kérni.  A beszámoló jóváhagyása történhet a beszámoló aláírásával vagy az általa küldött email formájában  a Doktori Iskola részére.

 

A szemeszter témavezetői jóváhagyását 2019. június 7-ig  határidővel várom.

 

Az MTMT honlapján (https://vm.mtmt.hu/) a regisztrációnál kapott jelszóval történő bejelentkezés után lehet a publikációs adatokat feltölteni. Emellett szükség van az adatok nyilvánossá, azaz kereshetővé tételére is.

 

Amennyiben segítségére lenne szüksége a  kari adminisztrátoránál feher.eva@etk.pte.hu vagy levélben mtmt.admin@lib.pte.hu  címen jelezheti.

 

Kérem, ellenőrizze, hogy Ön megfelelően van-e csatolva a Pécsi Tudományegyetem alábbi egységéhez (a felsőbb egységek rövidítve jelennek meg):

 

PTE / DI / Egészségtudományi Doktori Iskola

Amennyiben az adatok feltöltése nem történik meg:

  • nem lesz érvényes az aktuális féléve,
  • nem állítjuk ki az abszolutóriumot,
  • nem kezdheti meg a fokozatszerzési eljárást.

 

Üdvözlettel:
Prof. dr. SULYOK Endre MD, PhD, DSc
professor emeritus | professor emeritus